Om oss

OM Håkan

Jag har över 25 års erfarenhet av kursverksamhet i akvarell, akryl/oljemålning och teckning.
Är verksam konstnär och utbildad tecknare, grafisk formgivare. Har även haft ett stort antal utställningar under åren. Gett ut 3 olika böcker med akvareller, samt en barnbok tillsammans med Eva.
Tycker att det är fantastiskt roligt att hjälpa kursdeltagare att utveckla sitt skapande och uppleva glädjen när de själva ser framstegen och ”jag kan”.

Mitt konstnärs CV

Om eva

Att medverka till att kurser och resorna blir en positiv upplevelse för dig är viktigt för mig. Jag håller i administration, tar kontakter med hotell och restauranger att de möter våra krav på kvalitet. Lagar själv mat på någon kurs och planerar kring aktiviteter så att kursen blir en helhetsupplevelse. Leder de vandringsresor som vi arrangerar parallellt med målarkurserna.
Att få kombinera min nyfikenhet, intresse för mat, naturupplevelser, gemenskap och samtal ger mig stor glädje.
Är socionom, har alltid arbetet med människor i hela mitt yrkesliv.

Om företaget

Ateljé Groop är en del av Oändliga Möjligheter som startade i Stockholm 1998.. Vi är stolta över att ha drivit upp ett företag som står för kreativitet, gemenskap, med personliga kurser och resor och hög kvalitet. Vi är engagerade och vårt mål är att du som går kurs eller reser med oss skall få en helhet och tryggt kunna koppla av i ditt skapande.

Vi skapade kurser i akvarellmålning redan 1998. 2004 flyttade vi till den egna gården Berga, i byn Österåker. 2013 flyttades verksamheten till Nyköping. Vi fortsätter med färre egna kurser och resor, för att ge utrymme för eget skapande, utställningar, böcker, föreläsningar och kurser för olika målargrupper ute i landet, samt arbeta med digital teknik för on-linekurser.

Livet består av Oändliga Möjligheter!