Målarkurs online

En annorlunda kurs för dig, där du målar hemma i din miljö, och får feedback på dina uppgifter, enskilt och i grupp. Kursen för dig som inte har möjlighet att delta på våra ordinarie kurser. Årets kurs 2020 är fullbokad. Nästa kursstart blir våren 2021.

MÅLA HEMMA

En annorlunda kurs för dig, där du målar hemma i din egen miljö, och får feedback på dina uppgifter, enskilt och i grupp. Detta är kursen för dig som inte har möjlighet att delta på våra ordinarie kurser eller bor långt borta. Grundläggande kunskaper i akvarellmålning är bra att ha för att få bästa möjliga behållning av kursen. Du bör ha en bra uppkoppling och kunna ta emot film då delar av kursen kommer via filmad länk.

10 personer startar under våren och pågår till hösten med uppehåll under sommaren. Det innebär att du är med i en grupp, får egen feedback och får även ta del av de övrigas målningar.

Upplägg:

  • Kursen består av åtta kursbrev.
  • Du får en uppgift som du målar hemma under en tvåveckorsperiod.
  • Du digitalfotograferar din målning och skickar in den efter varje uppgift.
  • Genomgång av målningarna, tekniktips och demo sker via din e-post och filmad länk.
  • Under genomgångarna berörs komposition, skissteknik, balans, färglära mm.

 

Pris: 1500 kr

I priset ingår: 8 uppgifter, 8 genomgångar enskilt eller filmade för hela gruppen. Kommunikation sker via epost. Kursen startar under våren och pågår till hösten. Fullständigt kursprogram får du efter anmälan.

Anmälan:

  • Maila ditt intresse, avvakta besked. Om plats finns får du vår anmälningsblankett som du fyller i och sänder tillbaka.
  • När anmälan är bekräftad, och du betalat anmälningsavgiften, har du en bokad plats på kursen.

Betalning :

Du betalar 20% i anmälningsavgift vid anmälan och resterande slutbetalas 30 dagar före kursen när kallelse kommer.

Har du frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra utställningar, kurser eller resor.