Målarresor

Res med oss

Våra resor går alltid till små genuina byar, där vi har målarmotiv in på knutarna. Vi tipsar er om boende på personliga hotell. På flera resor har vi ofta en fri dag. Vi kan ge tips om utflykt till vingårdar, konstutställning eller andra lokala sevärdheter. 

Vare sig du är nybörjare eller mer erfaren kan du utveckla din inre kreativitet och öka dina färdigheter. Samling på morgonen med dagens tema. Individuell handledning varvas med tips och övningar i olika tekniker. Du väljer själv akvarell, akryl, blyerts eller krita.

Under genomgångarna får du feedback med tips och råd som utvecklar ditt måleri. Parallellt med de viktiga grunderna som komposition, färglära, perspektivlära mm. leder Håkan dig till ett friare och mer spontant måleri

Vill du veta mer om våra målarresor?

Måla med oss 2024-2025

2024 görs ändringar i vårt researrangemang. Du bokar ditt flyg själv, och tar dig till kursplatsen. Det ger möjlighet till avresa från alternativ flygplats och flexibilitet att stanna längre.

Under 2025 har vi grova planer på en resa.

Du kommer att få tips om lämpliga boenden i närområdet och hur du kan ta dig dit när du kontaktar oss. 

Restid:  Vår eller höst 2025
Reslängd:
8 dagar

Vill du få information, ring eller mejla oss ditt intresse, för vidare planering.

Läs om minnen från resorna

Under snart 25 år har vi målat i naturen och inomhus. Vi har rest till elva olika länder och besölt 23 olika resamål.

Vi arbetar nu med att boken om våra upplevelser, hur vi hittad till de unika platserna och planerad utgivning är hösten 2023.

Vill du förhandsboka ett signerat exemplar? Mejla oss ditt intresse.

Läs mer om våra böcker via länken nedan.