Målarresor

Res med oss

Våra resor går alltid till små genuina byar, där vi har målarmotiv in på knutarna. Vi bor på personliga hotell. På flera resor gör vi spännande utflykter till vingårdar, konstutställningar eller andra lokala sevärdheter. Vi erbjuder en helhetslösning med gemensamt resa, boende, kvällsmåltider ingår alltid på våra resor

Vare sig du är nybörjare eller mer erfaren kan du utveckla din inre kreativitet och öka dina färdigheter. Samling på morgonen med dagens tema. Individuell handledning varvas med tips och övningar i olika tekniker. Du väljer själv akvarell, akryl, blyerts eller krita.

Under genomgångarna får du feedback med tips och råd som utvecklar ditt måleri. Parallellt med de viktiga grunderna som komposition, färglära, perspektivlära mm. leder Håkan dig till ett friare och mer spontant måleri.

Vi har av kammarkollegiet ställd resegaranti.

Vill du veta mer om våra målarresor?

Island 2023

Måla på Island!

Vi målar och bor mitt i naturen utanför Borgarnes. För att kunna uppleva denna spännande ö, gör vi två utflykter för att fånga motiv och se  naturen på nära håll.  Sedan målar vi inomhus i en lokal med vidsträkt utsikt. 

Utflykter till Snaefellsnes halvön och till Gyllene cirkeln.  

Reslängd:  8 dagar
Restid: 16 – 23 september 2023

Fullständig information och anmälan, klicka på Läs Mer.

Kroatien -Motovun 2023

Måla eller vandra i norra Kroatien. . Vårt resmål är en stad i norra Kroatien, i Istrien. En ringmur omgärdar den gamla stadskärnan uppe på bergstoppen.  Då vädret i april kan vara skönt försommarvarmt, men också mer osäkert, har vi en lokal i hotellet om vi behöver måla inomhus. Vi målar Motovuns omgivningar och de trånga gränderna.

Hotell Kastel ligger vid ett vackert torg kantat av kastanjeträd. Rummen är fräscha. Hiss finns. 

Gemensam utflykt går till en konstnärsby i närheten. 

Några kan resa med och vandra med Eva, dock begränsat antal då vi tar oss till lederna med taxi. För anmälan ber vi dig att kontakta Eva direkt via mejl,

Reslängd: 8 dagar
Restid: 23 – 30 april 2023

Fullständig information och anmälan till målarkursen, klicka på  Läs Mer.

Montenegro – Perast 2021

Följ med oss till den lilla charmiga staden Perast, en pärla i Kotorbukten i sydvästra delen av landet. Perast är en inspirerande plats för målning.

Vi målar i huvudsak de fantastiska vyerna med berg och hav, vattenspeglingar, fiskebåtarna, de gamla charmiga gränderna med vackra stentrappor.

Denna resa ger dig också en fridag för eget bruk. Vi disponerar ett stort hus, annex till hotellet, med underbar utsikt över bukten med terrasser och poolområde.

Restid:  Genomförd 2021.Ingen resa planerad 2023
Reslängd:
8 dagar