Aktuellt

Utställning i Södertälje

Håkans stora utställning i Gamla rådhuset i Södertälje på temat “3 rum” är nu planerad med vernissage lördagen den 21 november 12-16.00. Utställningen pågår t o m 6 december 2020. Jag finns på plats hela vernissagedagen. Varmt välkomna!

Läs mer »

Sörmlandssalongen 2020

Alla mina tre akvarellmålningar blev antagna till årets jurybedömda Sörmlandssalong! Jag finns på plats den 7 november. Välkomna till Salongen och årets museum.

Läs mer »

MÅLA HEMMA

En målarkurs i bokform! Jag har sammanställt övningar från flera års “måla hemma kurser”. Måla själv övningsuppgifterna och ta del av deltagarnas målningar med min feedback. Jag visar även hur jag löser några uppgifter från skiss till färdig målning. Ta även del av filmade målningstips. Boken kostar 265 kr inkl pack/porto.

Läs mer »

Öland

Följ med oss till norra Öland och bo i sjöbodar i idylliska Källa Hamn. Vi hyr exklusivt alla stugor för vår grupp. Vi upplever och målar himmel och hav och Ölandsmotiv.

Läs mer »

Målarkurs online

En annorlunda kurs för dig, där du målar hemma i din miljö, och får feedback på dina uppgifter, enskilt och i grupp. Kursen för dig som inte har möjlighet att delta på våra ordinarie kurser.

Läs mer »

Har du frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra utställningar, kurser eller resor.